Dit huis is heerlijk, met een groep vrienden maar ook voor gezinnen! Wij zijn hier met een groep vrienden naartoe gekomen, om de Mont Ventoux te beklimmen en te genieten van het weer en de wijn. We hebben een heerlijke vakantie gehad!

Huur

La Copine kan gedurende het gehele jaar gehuurd worden. Voor reserveringen en aanvragen kunt u een mail sturen naar Maisonlacopine@gmail.com.

Let op: de zondag is een wisseldag. De minimale verblijfsduur is dus 1 week. Voorbeeld: U wilt 2 weken verblijven in La Copine. U kiest een zondag als aankomstdag die u uitkomt en een zondag twee weken later om te vertrekken. U komt dan aan op zondag middag en vertrekt op zondag ochtend, twee weken later.

Wanneer u La Copine wilt huren kunt u in het agenda overzicht controleren of het huis nog beschikbaar is. Wanneer uw gewenste data nog beschikbaar zijn, kunt u het formulier invullen. Mocht het huis in een bepaalde periode bezet zijn dan kunt u alsnog contact met ons opnemen via het formulier om een tweede optie te plaatsen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.